Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Stiže Barcelona

VIDEO Hoće li Arena Zagreb to moći podnijeti? Tisuće navijača u redovima

Rukometaši PPD Zagreba u četvrtak će igrati prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka u kojoj su domaćini moćnoj Barceloni. U utorak su se dijelile karte na blagajnama Arene Zagreb, ispred koje se okupilo nekoliko tisuća ljudi...

Već dugo ovakva atmosfera kada je rukomet u pitanju nije vladala u Hrvatskoj. Točnije, od Svjetskog prvenstva 2009. godine kada je zagrebačka Arena ugostila finale u kojem je Francuska nadigrala Hrvatsku.

Arena će biti krcata: 'Oni su napravljeni da budu prvaci Europe'

* Što misliš koliko ćeš čekati?

"Pa sigurno sat sat i pol".

"Mislila sam se provući ponovno i doći po nekoliko karata, ali očito ne".

I nakon nekoliko stotina metara, ako ste dovoljno strpljivi, dočekate svoje dvije ulaznice.

* Koja si mjesta dobio?

"Sektor dolje... to je dobro... blizu... barem plus 1 za nas"

* Jesi išao na utakmice?

"Na sve, na sve...Zagreb"!

Naravno sve ovo je dovoljno za smiješak prvog Zagrebovog čovjeka. Veselin Vujović je igrao za Barcelonu, i zna koliko je moćan osmerostruki prvak Europe.

"Jasno je da smo mi ambiciozni ali nismo bolesno ambiciozni, znamo s kim igramo i znamo njihovu kvalitetu kakvu posjeduje klub i gigant kao Barcelona. Respektiramo ih maksimalno ali ih se ne plašimo jel tako Zlaja"?, rekao je trener Zagreba.

Barca je najbolji napad Lige Prvaka, Zagreb najbolja obrana.

"Mi smo im tu došli zagorčati život. Kakav god ovdje bio rezultat, mi imamo još jednu utakmicu u Barceloni u kojem možemo napraviti podvig", rekao je kapetan momčadi Zlatko Horvat.

"Mi smo na dva koraka od ostvarenja našeg sna i odlaska u Koeln. Prvi je u četvrtak u Areni, a drugi deset dana poslije u Palau Blaugrana", zaključio je Vujović.

Danas su se u 16 sati počele dijeliti karte za utakmicu, a u prva sata podijeljeno je oko 4000. Sveukupno će biti podijeljeno 9000 karata, a za očekivati je da će do 20 sati, kada se blagajne zatvaraju, biti podijeljeno gotovo sve.

Arena će u četvrtak biti dupkom puna, a to je garancija da moćnoj Barceloni, najvećem favoritu za osvajanje ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka, neće biti nimalo lako. 

Karabatić i društvo su vrh svjetskog rukometa, ali Arena je ove sezone neporažena, neka tako ostane i nakon četvrtka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider