Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Dva koraka od željenog cilja

Goluža 'skinuo' rukavice i poručio ono što svi želimo čuti

Hrvatska rukometna reprezentacija još je dva koraka od toliko željenog zlata na Europskom prvenstvu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U polufinalu će Hrvatska u petak igrati protiv Danske u Herningu, s početkom u 21:00:

Hrvatska - Danska u polufinalu: Kauboji otpuhali Poljake!

"Ušli smo dosta nervozno u utakmicu jer smo znali koliko je ona bitna. Presudilo je što smo se u drugom dijelu vratili obranu 5-1 i tu Poljaci nisu imali rješenja, dok smo u napadu bili pametni. Odradili smo utakmicu taktički dobro. Ipak, nema mjesta euforiji, moramo putovati u Herning, odmoriti se i pripremiti za Dance. Želimo to finale i dat ćemo svaki atom snage da to i ostvarimo", izjavio je Slavko Goluža nakon pobjede protiv Poljaka u posljednjoj utakmici drugog kruga.

Damir Bičanić je susret završio s pet zgoditaka.

"Ključ je bila naša obrana 5-1 na početku drugog dijela kada smo postigli četiri-pet zgoditaka, a Poljaci nijedan.U prvom poluvremenu sam se podredio ekipi i taktici, a kada su udvajali Duvnjaka, do izražaja je došla moja snaga i brzina. Poljaci su uigrana ekipa, dosta godina igraju skupa i nije nam bilo nimalo lako. Napravili smo puno ulaskom u polufinale, gdje nas čekaju Danci, koji zasad nisu imali nijednu tešku utakmicu. Bacit ćemo se na glavu, pa što bude", kazao je Bičanić. (M.Č. / HINA)

Gdje je kraj Hrvatske na Europskom prvenstvu?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider