Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
za pamćenje

VIDEO Luda fešta: Pogledajte kako je Dubrovnik dočekao svoje heroje

Nakon senzacionalnog rezultata na završnici Lige prvaka vaterpolisti Juga dobili su doček kakav zaslužuju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vaterpolisti Juga vratili su u kasnim nedjeljnim satima u Dubrovnik nakon što su u Mađarskoj na 'ludom' završnom turniru Lige prvaka po četvrti put u povijesti postali prvaci Europe, po prvi put izvan Dubrovnika. Podsjetimo, Jug je u finalu slavio protiv grčkog Olympiakosa nakon što je u četvrtfinalu izbacio domaći Eger, a u polufinalu moćni Pro Recco.

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović dočekala je dubrovačke junake na aerodromu u Čilipima.

"Čestitam prvacima Europe na sva četiri osvojena trofeja ove godine. Nije vaterpolo baš tako mali sport. Mi ga uvijek kao nacija pratimo i veselimo se uspjesima. Dečki, bilo je sjajno i mislim da ste, pogotovo u vrijeme kada hrvatskom narodu i svim građanima treba optimizma, upravo vi ulili nadu da možemo biti najbolji. Hvala vam na tome. Čestitke i sretno", rekla je hrvatska predsjednica.

Odmah po slijetanju na aerodrom na dubrovačkom nebu krenuo je vatromet koji je bio u čast prvacima. A ispred aerodroma najavljena fešta.

"Hvala svima koji su došli i podržali nas. Veliki je ovo uspjeh grada i našeg kluba. Najveće zasluge idu igračima. Što da vam drugo kažem nego da se lijepo provedete i zabavite", rekao je sjajni trener Vjeko Kobeščak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider