Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
regionalna liga

Dubrovački Jug CO po prvi puta u novoj ligi dočekuje Crvenu zvezdu

Nova Triglav regionalna vaterpolo liga iz kola u kolo donosi nova uzbuđenja. U petom nas očekuje atraktivna utakmica u kojoj dubrovački Jug Croatia osiguranje, jedan od najtrofejnijih svjetskih klubova, po prvi puta ove sezone dočekuje beogradsku Crvenu zvezdu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica je ovo velikog emocionalnog naboja u kojoj će Dubrovčani pred domaćom publikom zasigurno dati maksimum, kako bi Zvezdu pobijedili sa što boljim rezultatom. Utakmica Jug CO – Crvena zvezda igra se na bazenu u Gružu, u srijedu 5. studenog u 18.15 sati.

Ulaznice za derbi utakmicu petoga kola mogu se kupiti po cijeni od 30 kuna u fan shopu VK Jug CO u Atlant centru, a one uz predočenje pokaza JP Libertas su po 10 kuna. Godišnja pretplata za sve utakmice iznosi 150 kuna.

Nakon prva četiri kola, u grupi A riječko Primorje EB i Radnički Kon Tiki dijele vodeće pozicije sa po 12 bodova, dok je Mladost treća, s 9 bodova. U grupi B domaćin derbi utakmice Jug CO vodeći je s 12 bodova, drugo mjesto čuva Jadran HN, a na trećoj je poziciji Crvena zvezda sa 6 bodova.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider