Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Australija u šoku

Drama istinskog velikana svjetskog sporta

Velikan svjetskog plivanja Ian Thorpe (31) nalazi se na odjelu intenzivne njege u bolnici u Sydneyju zbog vrlo ozbiljne infekcije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju australskih medija, peterostruki olimpijski pobjednik je zadobio infekciju u Švicarskoj gdje živi. Network Seven je izvijestio da su se problemi pojavili nakon operacije u švicarskoj klinici, a Thorpe je započeo liječenje nakon dolaska u rodnu zemlju. Trenutno se nalazi na odjelu intenzivne njege, a njegovi su prijatelji izjavili za Network Seven da je situacija toliko ozbiljna da bi legendarni plivač mogao ostati bez funkcije lijeve ruke.

Prije dva mjeseca Thorpe je završio u rehabilitacijskoj klinici u Sydneyju nakon što ga je policija pronašla kako potpuno dezorijentiran pokušava provaliti u vozilo. Njegov je agent objasnio da je Thorpe uzimao antidepresive i još neke lijekove kojima je ublažavao bol u ramenu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider