Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nije ih omelo uhićenje

Colorado slavio u Dallasu, hat-trick Warda u marširanju Capitalsa

Hokejaši Colorado Avalanchea nastavljaju nizati pobjede usprkos ranijem ovotjednom uhićenju svog prvog vratara Semjona Varlamova. U petak navečer slavili su na gostovanju kod Dallas Starsa 3:2 u produžetku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bila im je to peta uzastopna pobjeda i 11. u 12 ovosezonskih utakmica. Dva je gola za Avalanche zabio Paul Stasny, uključujući onaj pobjednički minutu i 24 sekunde prije kraja. produžetka. Varlamov, koji je ranije nakratko uhićen pod optužbom za obiteljsko nasilje, skupio je 27 obrana.

"Mislim da sam najsretniji čovjek na svijetu jer igram u NHL-u i igram za svoju momčad. Imam tako dobre suigrače da ne razmišljam o onome što se događa", komentirao je Varlamov.

Četvrti uzastopni poraz pretrpjela je Carolina na domaćem ledu od Tampe Bay s 3:0. Do devete ovosezonske pobjede gosti su stigli golovima Victora Hedmana, Stevena Stamkosa i Alexa Killorna, a vratar Ben Bishop je s 31 obranom zaključao svoja vrata.

Washington Capitalsi ponizili su Philadelphia Flyerse u gostima sa čak 7:0 i to bez svog najboljeg igrača Aleksandra Ovečkina (ozljeda gornjeg dijela tijela). U njegovom izostanku istaknuli su se Joel Ward s prvim hat-trickom u karijeri, Nicklas Bäckström s dva gola, te Jason Chimera s jednim golom i tri asistencije. Na vratima Capitalsa je Braden Holtby skupio 30 obrana za prvi shutout u sezoni i osmi u karijeri.

Bila je to za Capitalse najveća pobjeda nad Flyersima od ulaska u NHL ligu 1974. godine.

NHL liga, petak:

Carolina - Tampa Bay 0:3

Philadelphia - Washington 0.7

Pittsburgh - Columbus 4:2

Florida - St. Louis 0:4

Ottawa - NY Islanders 4:5, penali

Minnesota - Montreal 4:3

Dallas - Colorado 2:3, produžetak

Calgary - Detroit 3:4

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider