Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Veliki podbačaj

Blanka Vlašić šokirana: Isuse, to je blokada!

Blanka Vlašić ostvarila je svoj najgori rezultat sezone na mitingu u Oslu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na mitingu Dijamantne lige u Oslu Blanka Vlašić ostvarila je najgori rezultat nakon svog povratka na atletsku stazu - preskočila je samo 185 centimetara. Tu visinu Blanka je preskočila iz prve, a onda je zapela na 190 cm kojih je rušila u sva tri pokušaja.

Blanka je završila na petom mjestu kojeg dijeli sa Španjolkom Ruth Beitiom. Podsjetimo, Vlašić je u New Yorku slavila s preskočenih 194 centimetra, a u Rimu je bila treća sa 195.

„Osjećala se super na zagrijavanju, ova podloga mi paše, no kad sam krenula skakati - blokada. Nije ozljeda u pitanju niti išta fizički tako da se radi o mentalnoj blokadi. No, znam točno što se dogodilo, bilo je to zbog svega što sam ove mjesece prolazila“, rekla je Blanka nakon natjecanja pa nastavila:

„Na zagrijavanju sam mislila da ću super skakati, no onda su mi u misli stigli svi ti mjeseci iščekivanja povratka. Trener Marinović rekao mi je da se naljutim, da napadnem letvicu jer to inače prolazi kod mene, no nisam uspjela to napraviti. Isuse, 185!“ šokirano je rekla Blanka.

„Za dva tjedna nastupam na mitingu u Njemačkoj, vidjet ćemo što će biti tamo.“ (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider