Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bitka za rukometnog Mozarta

Balić seli na istok: Vardar poslao jasnu ponudu, Bjelorusi nude još više!

Ivano Balić drugo je uzastopno ljeto bez kluba. Prošle godine otišao je na Olimpijske igre u London nakon što mu je 1. lipnja istekao ugovor s CO Zagrebom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči i za vrijeme Olimpijskih igara nije uopće htio razgovarati o tome gdje će nastaviti karijeru, a slično se događa i ovo ljeto. Ugovor s Atleticom istekao mu je 1. srpnja. Ivano se, kao ni prošlo, ni ovo ljeto previše ne uzbuđuje ili grize nokte zbog toga gdje će nastaviti karijeru.

Samsonenko će zakasniti?

Vardar je poslao jasnu ponudu – 150.000 eura. Ivano traži 50.000 eura više. I dok se čeka blagoslov Sergeja Samsonenka, gazde Vardara koji se s odmora vraća u četvrtak, u utrku su se uključili Bjelorusi. Meškov iz Bresta platio bi odmah 200.000 eura po sezoni za Balića. No, Bjelorusija je predaleko za rukometnog Mozarta koji bi ipak htio biti bliže sinu Dinu.

A Hrvatska i Skoplje povezani su svakodnevnim avionskim linijama. Iz dobro obaviještenog izvora, koji je blizak klubu, doznajemo da je Balić tražio 300.000 eura po sezoni. Za taj novac možda se isplati otrpjeti godinu dana u gradu 1200 kilometara udaljenom od Zagreba. Ali Meškov ne igra Ligu prvaka. A Vardar igra i to u skupini s Parizom (Kopljar, Vori, Gojun, Hansen, Narcisse) i Barcelonom (Karabatić, Šterbik, Rutenka, Lazarov).

Prvi put ide na istok

Kako bilo, Ivano se danas, najkasnije sutra mora odlučiti hoće li u Bjelorusiju ili će Meškov u potragu za novim rješenjem.

Završi li u Vardaru ili Brestu, Ivana ćemo svakako gledati u regionalnoj SEHA ligi. I to u Zagrebu 26. listopada ako bude igrao za Vardar, odnosno 15. veljače sljedeće godine ako se odluči za Brest.

Ivano će prvi put u svojoj karijeri igrati nešto istočnije. Naime, dosad je, kad je riječ o inozemstvu, igrao samo u Španjolskoj (Portland San Antonio i Atletico Madrid). Ivano je jednostavno tip koji se ne voli previše seliti iz države u državu, a uza sve želi biti blizu sinu i zato je Vardar u maloj prednosti. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider