Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"Puno bi nam značila"

Babić nije klonuo duhom: "Ponosan sam, idemo po broncu!"

U stručnom stožeru pokušavali su se nakon nevjerojatnog poraza od Norveške okrenuti idućoj utakmici - bitci sa Slovencima za svjetsku broncu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski izbornik Željko Babić dramatični poraz od Norveške u polufinalu Svjetskog prvenstva nije poprimio katastrofalno. Najavio je borbu za brončanu medalju u utakmici protiv Slovenije.

"Nema tu velike filozofije, došli smo blizu, imali sedmerac u zadnjoj sekundi, ali nismo pogodili. Igrali smo na svom maksimumu cijelu utakmicu, borili smo se i jako sam ponosan na svoje dečke, ali smo nesretno izgubili", poručio je Babić.

O dvoboju sa Slovencima je rekao:

"Moramo se sabrati, već večeras ćemo napraviti sastanak s igračima i probati osvojit broncu koja bi nam puno značila. Bit će teško, Slovenija je imala dan odmora više, no ponavljam, pokušat ćemo sve da osvojimo tu medalju", kazao je Babić.

Metličić: Sedmerac je bio lutrija. Ovo boli...

Njegov pomoćnik Petar Metličić bio je silno razočaran:

"Mi smo dali sve od sebe, jednostavno sreća nije bila na našoj strani. Imali smo sedmerac za pobjedu, Zlatko je promašio i jednostavno mu se ne može zamjeriti, to je lutrija. Mislim da smo bili bolji, način na koji smo izgubili je težak i boli", kazao je Metličić i najavio dvoboj sa Slovencima:

"Mi smo već u podređenom položaju, prvo što smo igrali dan poslije, a drugo što je utakmica bila ovakva. Mi smo htjeli igrati finale. Ovo sve drugo je dobro i OK, ali finale je finale."
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider