Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Ostali sportovi
bravo, bravo

Antonio Kamenjašević osvojio europsko srebro

Veliki uspjeh za hrvatsko hrvanje ostvario je Antonio Kamenjašević...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski hrvač Antonio Kamenjašević (19) osvojio je srebrnu medalju na Europskom prvenstvu do 23 godine grčko-rimskim načinom u bugarskom gradu Ruse, nakon što je u finalu kategorije do 71 kg izgubio od Turčina Yunusa Emrea Basara 0-8.

Bivši svjetski kadetski doprvak je na putu do finala upisao četiri uvjerljive pobjede. U prvoj borbi je svladao Poljaka Tomasza Banczyka (8-0), potom je u osmini finala sa 9-4 bio bolji od Austrijanca Stefana Steigla, u četvrtfinalu je porazio Mađara Pala Kriszstiana Kottesa sa 7-4, a u polufinalu je sa 7-5 nadjačao Azerbajdžanca Ruhina Mikakajilova. U finalu nije uspio protiv Turčina Basara i na kraju osvojio drugo mjesto i srebrnu medalju.

Osim Kamenjaševića, na Europskom prvenstvu do 23 godine u Rusama sudjelovala su još dvojica hrvatskih reprezentativaca, ali su obojica poražena u prvom nastupu. U kategoriji do 59 kg od Tonyja Brale je bolji na bodove (6-1) bio Finac Lauri Johannes Maehoenen, dok je u kategoriji do 80 kg Filipa Šačića tehničkom nadmoći (8-0) svladao Bjelorus Anton Sahno.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider