Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Želimo vaš stav

ANKETA: Je li četvrto mjesto na EP-u uspjeh ili nije?

Hrvatski rukometaši nisu uspjeli pobijediti u borbi za brončanu medalju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolska je u borbi za broncu prekinula niz Hrvatske koja je na posljednja tri velika natjecanja osvajala brončane medalje. Izbornik Slavko Goluža preuzeo je rukometnu reprezentaciju nakon odlaska Line Červara 2010. godine. Tada je Červar otišao nakon srebra s EP-a u Austriji.

Pogledajte povratak rukometaša u Zagreb

Goluža: Napravili smo veliki rezultat, ne bih ništa mijenjao

Veliko priznanje: Duvnjak najbolji igrač svijeta u 2013. godini

Sljedeće godine Hrvatska nije uspjela doći do polufinala u Švedskoj s Golužom na klupi, no onda su pale tri bronce – na EP-u u Srbiji, na OI u Londonu i prošle godine na SP-u Španjolskoj. Hrvatska je u Danskoj, nažalost, završila četvrta, što je treći puta da smo na Euru stigli do polufinala i ostali bez medalje. Dogodilo se to i 2004. u Sloveniji te 2006. u Švicarskoj.

''Dečki su cijeli turnir odigrali jako dobro. Ne trebamo plakati, veliki je ovo rezultat", rekao je Slavko Goluža nakon utakmice.

Nije izbornik ništa krivo rekao, ovo je velik rezultat, pitanje je samo jesu li naši rukometaši mogli više i je li naša reprezentacija u rangu onih koje smatraju sami plasman u polufinale automatski i uspjehom.

Hrvati se ponose svojim rukometašima jer uz Francuze, Dance i Španjolce spadaju u sam vrh svjetskog rukometa. No, posljednjih godina nikako da dođemo do bitke za prvo mjesto što je jako htio kapetan Igor Vori.

''Svi znaju koliko sam želio to europsko zlato, no po pedeseti puta nisam uspio. Ali nema, siguran sam kako ćemo i u Kataru na SP-u igrati u polufinalu'', zaključio je Vori.

Zanima nas što vi mislite?

Je li za vas 4. mjesto na rukometnom EP-u uspjeh?

Ukupno glasova:


 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider