Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Emotivni Mirko

Alilović se rasplakao na pitanje o reprezentaciji: 'Vratit ću se...'

Dugogodišnji broj jedan među vratnicama hrvatske reprezentacije preskače 'akciju Herning'.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Godinama je bio neupitan kao prvi vratar hrvatske rukometne reprezentacije, ali u Danskoj ga neće biti.

Mirko Alilović bio je daleko od svojih najboljih izdanja na Europskom prvenstvu u Poljskoj te se nije našao među 20 igrača koje je Željko Babić pozvao za kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre.

"Obavili smo razgovor i on je rekao kako iz osobnih razloga nije spreman. Poštujem i njega i njegovu odluku", izjavio je Babić nakon što je priopćio popis.

Ovog vikenda vratio se u Hrvatsku i sa svojim Veszpremom obranio naslov pobjednika SEHA lige. Za svoj klub brani odlično i u regionalnoj konkurenciji i u Rukometnoj Ligi prvaka, a tu formu nikako nije uspijevao prenijeti u reprezentaciju.

'Ne znam što me koči u reprezentaciji'

Kad se u Varaždinu suočio s pitanjem o reprezentaciji, nije mogao suspregnuti suze.

"Zahvalio bih se publici... Nije mi lako, ne znam", tražio je riječi Mirko.

"Nije ovo konačna odluka, vratit ću se. Razlozi nisu vezani uopće za rukomet, meni je moja obitelj iznad svega i da se njih napada zbog mene to mi ne pada na pamet više. Za reprezentaciju sam uvijek branio srcem, nažalost nije bilo kao što je bilo u Veszpremu gdje branim jako dobro i svi su zadovoljni sa mnom. Ne znam što me koči u reprezentaciji."

Dodajmo kako ćete svih šest utakmica s kvalifikacijskog turnira moći pratiti u izravnim prijenosima na Doma TV-u i GOL.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider