Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Ostali sportovi
Novi incident

Naoružani razbojnici oteli Crnogorcima automobil

Crnogorcima su pod prijetnjom oružjem otete su im osobne stvari, ali i službeni automobil Međunarodnog olimpijskog odbora.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Skupina naoružanih razbojnika opljačkala je u Riju de Janeiru predstavnike Crnogorskog olimpijskog odbora i diplomatsko-konzularnog predstavništva Crne Gore u Argentini.

Pod prijetnjom oružjem otete su im osobne stvari, ali i službeni automobil Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO).

Pljačka se dogodila u blizini auerodroma u Riju de Janeiru kada se auto s razbojnicima zabio u službeno vozilo u kojem su se nalazili predstavnik crnogorskog olimpijskoga odbora Nikola Đurović, te predstavnik diplomatsko-konzularnog predstavništva Crne Gore u Argentini, koje je nadležno za Brazil Miljan Mugoša.

"Pljačka se dogodila dok su se vraćali s aerodroma kada su se naoružani razbojnici zabili u njihov automobil. Srećom nitko nije stradao i nitko nije ozlijeđen," poručili su iz Crnogorskog olimpijskog odbora.

Neposredno nakon incidenta, na mjesto napada je stigla policija koja je napravila uviđaj, te Crnogorce prevezla do hotela u kojem su smješteni predstavnici nacionalnih olimpijskih odbora i predstavnici MOO-a.

Zbog oružanog napada crnogorsko veleposlanstvo u Argentini uputilo je prosvjednu notu brazilskom ministarstvu vanjskih poslova. (Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider