Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pohvalio Hrvatsku

Izbornik Srbije: Bilo je tenzija i nervoze sa svih strana

Hrvatska košarkaška reprezentacija izgubila je od Srbije i tako ispala u četvrtfinalu Olimpijskih igara...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski košarkaši odigrali su odlično prvo poluvrijeme i na odmor otišli sa šest koševa viška, ali onda se početkom nastavka dogodio neobjašnjivi pad pa su Srbi treću četvrtinu dobili s nevjerojatnih 20 razlike. Na kraju su izgubili od Srbije s 83-86.

''Bilo je tenzija i nervoze sa svih strana. Ovo nije obična utakmica jer su susreti Hrvatske i Srbije uvijek nešto više od samog plasmana dalje. Zbog toga smo mi jako nervozno ušli u susret, ali smo u nastavku uspjeli sve okrenuti i zaigrati našu prepoznatljivu igru'', rekao je izbornik Srbije Aleksandar Đorđević pa nadodao:

''Počeli smo igrati odličnu obranu, posebno Marković koji je čuvao Bogdanovića. Bojan nam je u prvom poluvremenu zadao puno problema i nitko drugi nije uspio s njime izaći na kraj. On je sjajno odigrao ovaj turnir, dominirao je u njihovoj grupi. To je igrač koji je iznimno napredovao u posljednje dvije, tri godine. Hrvatska ima iskusnu i pametnu momčad, igraju na dobar način i odigrali su jako dobar turnir. Sigurno je to bilo na entuzijazmu neočekivanog plasmana na OI.''

Srbija će u polufinalu u petak igrati protiv Australije, dok će u drugom polufinalu igrati SAD - Španjolska. Bit će to repriza posljednja dva olimpijska finala.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider