Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Odigrali su čudno'

Hrvatska na Rudićev Brazil, Srbi nezadovoljni: 'Tu nema ni 's' od sporta'

Hrvatska će u četvrtfinalu vaterpolskog turnira u Riju igrati protiv domaćina Brazila, koji vodi hrvatski stručnjak Ratko Rudić...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski vaterpolisti svoj će četvrtfinalni dvoboj na Olimpijskim igrama protiv domaćina Brazila odigrati u utorak od 20.10 sati po hrvatskom vremenu odredili su organizatori.

Dvoboj branitelja zlata iz Londona otprije četiri godine i domaćina bit će treći četvrtfinalni susret, prije njih će od 16 sati igrati Mađarska - Crna Gora, a od 17.20 Grčka - Italija. Program će od 21.30 zatvoriti Španjolska i Srbija.

U polufinalima u četvrtak od 17.20, odnosno 21.30 sati igrat će pobjednik susreta Hrvatska - Brazil protiv pobjednika dvoboja Mađarska - Crna Gora, te pobjednik utakmice Grčka - Italija protiv boljeg iz ogleda Španjolska - Srbija.

Hrvatska je iznenađujućim porazom od Francuske izbjegla najvećeg favorita natjecanja Srbiju, s kojom se može sastati tek u finalu.

Hrvatska, dakle, ide na Brazil, pa ako prođe, na pobjednika iz dvoboja Mađarske i Crne Gore, dok Srbija mora na Španjolsku, pa ako prođe, na Grčku ili Italiju.

Srbi su očito nezadovoljni ovakvim raspletom.
„Svi su tamo odigrali čudno. Stvarno mi nije jasno. Žao mi je što je tako, jer tu nema ni 's' od sporta, ali neću trošiti riječi na to. Neka se time bave oni koji su to radili, to nije naša stvar“, izjavio je za srpske medije reprezentativac Srbije Živko Gocić.

Slično je razmišljao i Pijetlović.

"Mi sa svakom ekipom igramo isto. Ne zanima nas šta se tamo događalo. Znat ćemo ime protivnika i za to ćemo se spremati", rekao je Duško Pijetlović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider