Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Drugi put pametniji

VIDEO Brončani Hrgović u Zagrebu: Za mene je jedini uspjeh bio finale, ali...

Filip Hrgović vratio se u Zagreb nakon što je osvojio brončanu medalju na Olimpijskim igrama u Riju.

Filip Hrgović osvojio je broncu u superteškoj kategoriji (iznad 91kg). U polufinalnom srazu Hrgovićev izgubio je od aktualnog svjetskog prvaka u ovoj kategoriji Francuza Tonyja Yoke, koji je kasnije stigao do olimpijskog zlata.

''Ne mogu reći da sam zadovoljan. Pošto je osvojio broncu, za mene kao trenera nije obavljen cijeli posao. No, Filip je po meni najbolji boksač na svijetu i bit ćemo puno pametniji drugi put te napraviti bolji rezultat'', izjavio je Hrgovićev trener Leonardo Pjetraj.

''Hvala svima na lijepom dočeku, stvarno ste me ugodno iznenadili. Bio sam razočaran jer smatram da sam mogao pobijediti. Za mene je jedini uspjeh bio finale. Znam da sam mogao bolje, ali kad se dojmovi malo slegnu, ponosan sam na sebe, svoj tim i svoju obitelj. Mogu reći da mi je jako drago zbog toga'', rekao je Filip Hrgović.

S Hrgovićem je razgovarao reporter Nove TV Milan Stjelja, a sve možete vidjeti u priloženom videu.

Hrgoviću ostaje utjeha da je osvojio prvu boksačku olimpijsku medalju za Hrvatsku od samostalnosti, a postao je i četvrti Hrvat s osvojenim odličjem u boksu, nakon zlata Mate Parlova iz Muenchena 1972. i Antona Josipovića u Los Angelesu 1984., te bronce Damira Škare iz Seula 1988. Sve te medalje osvojene su u poluteškoj kategoriji.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider