Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Želi glavne role

Zvijezdi Reala prekipjelo: Dosta mu je svega, odlazi u Englesku

Francisco Román Alarcón Suárez, poznatiji kao Isco, želi napustiti Real Madrid već u zimskom prijelaznom roku, pišu španjolski i engleski mediji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iscu je, čini se, prekipjelo, dosta mu je sporednih uloga, želi igrati glavne role, ako ne može u Realu, onda u nekom drugom klubu.

Povratkom Jamesa Rodrigueza i Garetha Balea u udarni sastav Reala, Isco je morao preseliti na klupu i to mu se nikako ne sviđa. I kada je kretao kao starter, Rafael Benitez često ga je mijenjao, u sedam od deset utakmica.

U momčadi „kraljevskog kluba“ prevelika je gužva, konkurencija je ogromna, a Isco je izgubio strpljenje. Ne želi i ne može više čekati. Napunio je 23 godine i želi glavne uloge. Neki engleski mediji donose informaciju kako je mladi veznjak Reala pokucao na vrata predsjednika Florentina Pereza i zatražio transfer. Perez ga je navodno nevoljko pristao prodati, ali nikako ispod 50 milijuna eura. Prvi u redu stoje Arsenal, Liverpool i Chelsea.

Arsene Wenger već je uspješno poslovao s Perezom. „Topnici“ su 2013. iz Reala doveli Mesuta Ozila. Jurgen Klopp tek je stigao u Liverpool i traži pojačanja. Isco bi mu jako dobro došao, jednako kao i Joseu Mourinhu koji također nasušno treba pojačanja u Chelseaju.

Realu se ne žuri, Perez će zacijelo licitirati i pričekati najbolju ponudu. Možda dođe do „trampe“. Eden Hazard je nezadovoljan u Chelseaju, a Perez bi rado vidio Belgijca u Realu. Pitanje je koliko bi još novca tražio Chelsea? Ili bi možda tražio još jednog igrača? Mourinho navodno želi barem jednog ili dvojicu iz kvarteta - Isco, Modrić, Varane i Bale. Kako god, zimski prijelazni rok mogao bi biti jako zanimljiv.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider