Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Rezultat je realan'

Zoran Mamić zadovoljan osvojenim bodom no žali za propuštenim

Nogometaši Dinama izvukli su bod s Poljuda u 94. minuti utakmice 25. kola HNL lige. Hajduk je vodio od 74. minute, no onda je Machado prekrasnim pogotkom donio Modrima bod...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Mislim da smo vidjeli neizvjesnu i ravnopravnu utakmicu pa je i rezultat realan. Mi smo zabili pogodak na samom kraju, ali mogli smo ranije usmjeriti utakmicu u našem smjeru. Nismo zabili pa je Hajduk poveo i bio blizu tri boda da bi mi na kraju zabili prekrasan pogodak za konačan remi", rekao je trener pa se osvrnuo na fantastičan niz nepobjedivosti koji su Modri nastavili.

"Ovo je sigurno korak prema tome da završimo sezonu bez poraza, ali volio bih da se to ne spominje. Mi ne moramo ništa osim biti prvaci i osvojiti Kup. To su želje i ciljevi, a dodatno opterećenje nam zaista nije potrebno", rekao je trener i prokomentirao igru Hajduka:

"Znamo kako Hajduk inače igra napadački pred svojom publikom što nije baš danas bio slučaj, ali to je tako. Veselje je da i u momčadi Hajduka ima mladih igrača i to je dobitak za sve nas koji radimo u nogometu".

Modri na Poljudu nisu imali puno prilika kao u prošlim utakmicama:

"Da, imali smo dva zicera: Pjaca u prvom i Fernandes u drugom, no to je ipak malo. Naravno, imamo puno ozljeda i to se vidi. Imamo dosta problema, ali izdržali smo i ostali danas neporaženi", kaže trener pa za kraj se ne slaže s izjavom o "lošim stvarima u našem nogometu".

"Ja ne mislim da hrvatski nogomet ima takvih problema kao što se priča. Reprezentacija i njihovi rezultati na stranu, ali dvije godine smo imali dva kluba u Europskoj ligi, Hajduk i Split u play-offu, liga je sve bolja, mlade reprezentacije su na svim natjecanjima... Ne vidim tu neke probleme, a ja bih volio da se više priča o infrastrukturnim problemima koje imamo".

Tko vas je od mladih igrača oduševio na derbiju?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider