Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'znam što se očekuje'

Kranjčar nakon prvog treninga poslije 18 godina: 'Osjećaj je predivan. Želim i navijače'

Zlatko Kranjčar vratio se nakon dugih 18 godina ponovno na Maksimir...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zlatko Kranjčar odradio je prvi trening kao novi trener Dinama nakon čak 18 godina što je izbivao iz Maksimira. Često se njegovo ime spominjalo kada bi u Dinamo dolazio novi trener, no nikada se taj povratak, do prije koji dan, nije realizirao. Po povratku u voljeni Dinamo Cico je imao samo lijepe riječi...

"Lijepi je osjećaj vratiti se na Maksimir nakon toliko godine. Emocije su se vratile jer se zna da sam ovdje proveo svoje najljepše igrače i trenerske dane. Nakon 18 godina ponovno se vratiti je jako lijepa stvar. Znam što se očekuje mojim dolaskom", kaže Cico.

Svaki put kada je u Dinamo stizao novi trener vi ste bili u kombinacijama, no uvijek ste isticali da ne želite surađivati s braćom Mamić. Što se sad promijenilo?

"Prošlo je 18 godina, puno se toga promijenilo, nabolje. U razgovoru se moglo vidjeti koliko i ja i uprava želimo da Dinamo bude prioritet i da bude na vrhu. Uspjeli smo se dogovoriti, jer sam kroz razgovor vidio da klub silno želi da ja budem taj koji će voditi Dinamo. Iznenađenje je bilo za mene, kao i za mnoge, što je Zoran Mamić otišao", kazao je Kranjčar stariji.

Je li vas klub doveo da pokušate 'ispeglati' odnos s navijačima?

"Ne, uprava me dovela zbog kvalitete, iskustva i trofeja koje imam. Bio sam izbornik reprezentacije na Svjetskom prvenstvu i sigurno je to prevladalo. Nadam se da će moj dolazak isto tako potaknuti navijače da se vrate na stadion i da budemo svi kao jedno".

Sin Niko Kranjčar ponovno je u Europi u Glasgow Rangersima?

"Želio se vratiti u Europu. Dobro poznaje taj stil nogometa i jako je sretan. Ja zbog njega, a i on zbog mene", kaže Kranjčar.

Bili su ovo uistinu dobri dani za obitelj Kranjčar...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider