Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uskoro ponovno zajedno?

Zidane ponovno napušta Real i odlazi u svoj "drugi dom"? Legenda Milana također kandidat za klupu

Zinedine Zidane i Filippo Inzaghi glavni su kandidati za klupu Juventusa nakon što je Maurizio Sarri dobio otkaz.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Juventus eliminiran iz Lige prvaka od Lyona na temelju gola u gostima (0:1, 2:1) predsjednik Stare Dame Andrea Agnelli otkrio je da će u nadolazećim danima uprava donijeti odluku nastavlja li i dalje s trenerom Maurizijem Sarrijem.

"Maurizio je ispisao veličanstvene stranice talijanskog nogometa, ali u Ligi prvaka je razočarao. Osvojiti Ligu prvaka je cilj, nije više samo san. Imamo jaku momčad i najboljeg igrača na svijetu u njoj. U sljedećih nekoliko dana ćemo donijeti odluku", kazao je za Sky Sport.

gol expired Objavljuje provokativni sadržaj, kolegice dovodi do bijesa: Pogledajte brutalan nokaut pa zavodnički ples divider

Ni 24 sata kasnije, Agnelli je donio odluku da Sarri više nije trener Juventusa i odmah krenuo u angažman njegovog nasljednika koji bi Staroj Dami donio ponovno naslov prvaka Europe. 

Gotovo svi redom guraju Zinedinea Zidanea na klupu Juventusa, iako je on i dalje trener Real Madrida, koji je također u petak eliminiran iz Lige prvaka (Manchester City).

Zidane je nakon osvajanja španjolskog prvenstva s Real Madridom najavio da bi ponovno mogao napustiti klub, a sada je možda i jasnije zašto. Zidane je kao igrač proveo pet godina u klubu iz Torina, baš kao i što je proveo pet godina u Madridu. Njegov odlazak u Juventus značio bi i ponovno suradnju s Cristiano Ronaldom.

gol expired Društvene mreže bez milosti za tragičara Real Madrida: Urnebesna fora obilazi svijet divider

Drugi čovjek o kojem se priča kao Sarrijevom nasljedniku je Filippo Inzaghi, također bivši igrač Juventusa, koji je ipak poznatiji po njegovoj ulozi u velikom rivalu - Milanu. On je ove sezone briljirao na klupi talijanskog drugoligaša Beneventa i uveo ga u Serie A, a pritom je porušio i brojne rekorde.

Osim njih dvojice spominje se i Mauricio Pochettino, no on je po mišljenju kladionica i talijanskih medija tek treći kandidat po redu.

gol expired Tragičar Reala preuzeo krivnju na sebe i pokušao objasniti svoje katastrofalne pogreške divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider