Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bez milosti

Internet se ruga najgorem u lošem polufinalu u Madridu

Real Madridu bio je dovoljan jedan jedini pogodak da prođe u finale Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za razliku od one minhenske, madridska polufinalna večer Lige prvaka razočarala je brojne nogometne zaljubljenike diljem svijeta. Real Madrid i Manchester City odigrali su dvije prilično loše utakmice nedostojne ove faze elitnog nogometnog natjecanja.

Samo jedan jedini gol vidjeli smo u dvije utakmice u kojima je nešto bolji bio Real, ali je finalista mogao odlučiti jedan jedini udarac kao onaj Aguerov. Posebno je loš bio City koji je izgledao kao da je zalutao u ovu fazu natjecanja.

A najgori u momčadi gostiju bio je Yaya Toure. Malo nedavna ozljeda malo loše fizičko stanje i Yaya je nakon ove utakmice postao internetska sprdnja. Prošli su najbolji dani sjajnog veznjaka koji je s Barcelonom 2009. osvojio Ligu prvaklda, a onda sa Cityjem dva puta uzeo naslov engleskog prvaka.

Teško se kreće cijele sezone, a neki njegovi genijalni potezi i golovi još su u engleskom prvenstvu mogli zamaskirati činjenicu kako više ne može igrati na najvišem nivou u najboljim klubovima. S novim trenerom Guardiolom se ne voli jer ga je ovaj gurao na stopera, ali lako je moguće da ne bi bio u prvom planu i kod nekog drugog poznatog stručnjaka iako su mu tek 33.

Dok Luku Modrića danas svi slave, dežurni internetski šaljivici prema Yayi su bili nemilosrdni.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider