Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Arbeloa ipak ostaje

Xabi Alonso napušta Bernabeu: Real ekspresno pronašao zamjenu!

Xabi Alonso na izlaznim je vratima Santiago Bernabeua, a dolazi Luiz Gustavo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njemački nogometni prvak Bayern iz Muenchena objavio je u četvrtak kako je dogovorio prelazak bivšeg španjolskog reprezentativnog veznjaka Xabija Alonsa (32) iz madridskog Reala u svoje redove.

Od potpisa ugovora s Bayernom Xabija Alonsa dijeli još samo rutinski liječnički pregled kojega će obaviti tijekom dana.

Xabi Alonso je nakon ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Brazilu, na kojemu je Španjolska kao branitelj naslova ispala već u skupini, objavio kraj reprezentativne karijere. Tijekom 11 godina provedenih u reprezentaciji on je s "furijom" osvojio dva naslova europskog prvaka i jedan naslov svjetskog prvaka.

U Bayernu će se Xabi Alonso pridružiti sunarodnjacima Pepeu Reini, Juanu Bernatu, Thiagu Alcantari i Javiju Martinezu, a Bayern ga je angažirao upravo zbog teške ozljede Martineza koji će pauzirati najmanje šest mjeseci zbog puknuća križnih ligamenata koljena.

Real Madrid dovodi Luiza Gustava

Čim je doznao da Xabi Alonso želi otići, Real se bacio u potragu za njegovim zamjenikom. I čini se da ga je pronašao u Njemačkoj.

Naime, dres kraljevskog kluba trebao bi odjenuti Brazilac iz Wolfsburga Luiz Gustavo, pišu španjolski mediji. Također, Alvaro Arbeloa ne napušta Real, iako su se pojavile priče da je nezadovoljan i da želi otići. (Hina/Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider