Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki uspjeh 'vukova'

VIDEO Wolfsburg u četvrtfinalu Lige prvaka

Wolfsburg je pobijedio Gent 1:0 u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Wolfsburga plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u uzvratnom susretu osmine finala na svom stadionu svladali Gent s 1-0. I u prvoj utakmici u Belgiji Wolfsburg je bio bolji s 3-2.

VIDEO Real kaznio Romu: Ronaldo pokazao Džeki i Salahu kako se zabija

Pobjednički pogodak za Wolfsburg postigao je Andre Schurrle (74).
U utakmici koja je izazvala najmanji interes od svih parova osmine finala Lige prvaka, njemačka momčad je došla do najvećeg uspjeha u povijesti. Belgijska momčad se oprostila od Europe, ali je u svojoj debitantskoj sezoni u Ligi prvaka odmah prošla u osminu finala.

VIDEO Wolfsburg - Gent 1:0

U prvom dijelu nije se igrao sjajan nogomet, u 18. minuti je priliku imao igrač Wolfsburga Guilavogui, a pet minuta kasnije napadač Genta Simon je uputio udarac pod gredu kojeg je čudesno obranio vratar Casteels.

U 74. minuti gledatelji su konačno vidjeli pogodak nakon akcije dvojice ponajboljih igrača Wolfsburga. Julian Draxler je prošao po desnoj strani i ubacio loptu do natrčalog Schurrlea koji pogađa mrežu Genta.

WOLFSBURG - GENT 1-0

Pred 23.500 gledatelja na stadionu Wolkswagen Arena sudio je Slovenac Damir Skomina.

Strijelci: 1-0 Schurrle (74).

WOLFSBURG: Casteels - Trasch, Knoche, Dante, Rodriguez - Guilavogui, Luiz Gustavo - Arnold (Vierinha, 83), Draxler (Caligiuri, 78), Schurrle (Schaeffer, 89) - Kruse

GENT: Sels - Rafinha (Foket, 78), Nielsen, Gershon, Asare - Dejaegere, Neto, Kums, Matton (Saieff, 68) - Miličević, Simon (Coulibaly, 70)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider