Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ipak, rezultata - nema

Van Gaal dobio podršku s neočekivane adrese: 'To je sramota!'

Sve se jače steže obruč oko Louisa van Gaala koji bi uskoro mogao dobiti otkaz u Manchester Unitedu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kritike na račun Louisa van Gaala sve su žešće, a Jose Mourinho čeka kao napeta puška da uleti na njegovu poziciju.

Stoga je odlučio reagirati trener Arsenala Arsene Wenger i stati u obranu Nizozemca.

"Imam izrazito dobro mišljenje o Van Gaalu, iznimno ga poštujem. Čovjek je 30 godina u nogometu, napravio je kvalitetne stvari i mislim da je sramota sve ovo što mu se radi", rekao je Wenger pa su ga novinari upitali što misli o tome da je Mourinho ostao bez posla i da bi on mogao preuzeti Manchester United.

"Prije svega, uvijek mi je žao kad netko ostane bez posla. Zaista to ne volim. A njegovo preuzimanje Uniteda? To su bezvezna nagađanja i ne bih uopće trošio riječi na to", odlučno je rekao Wenger.

Koliko god menadžer Arsenala branio Nizozemca, protiv nekih činjenica se ipak ne može. Louis van Gaal je u tri prijelazna roka, u godinu i pol, u Manchester Unitedu samo na odštete za nove igrače potrošio oko 400 milijuna eura, a to je više nego je Sir Alex Ferguson dao za pojačanja u 27 godina koliko je proveo na Old Traffordu.

Van Gaal rezultate nema i to ne može nitko poreći. Trenutno je peti u Premierligi, a u Ligi prvaka je ispao u jednoj od najlakših skupina i nastavlja s natjecanjem u Europa ligi.
 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider