Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka se B nalaz

Wenger misli da Ademi nije jedini: Kada sam vidio da su igrači Dinama dopingirani...

Trener Arsenala Arsene Wenger dao je naslutiti kako smatra da u momčadi Dinama nije samo Arijan Ademi bio dopingiran, pišu engleski mediji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Modri' su u prvom kolu Lige prvaka na Maksimiru šokirali Topnike pobijedivši na Maksimiru s 2-1, no nakon toga je Ademi pao na doping testu. Cijelu situaciju komentirao je i menadžer Arsenala Arsene Wenger.

''Kada sam vidio da su igrači Dinama dopingirani... Teško je igrati kad nisi na najvišoj razini, a protivnik je dopingiran'', rekao je Wenger i dodao:

''Pravila su pravila i ja to ne mogu promijeniti. Mislim da se rezultat utakmice neće promijeniti. Sada moramo čekati i vidjeti što će pokazati B nalaz.''

Doping slučaj Arijana Ademija definitivno je šokirao svlačionicu. Još uvijek se ne zna tko je kriv, ali sigurno je da Ademi mjesec dana ne smije trenirati s momčadi.

''Teško je reći tko je zakazao, mi ne znamo decidirano zašto se nedozvoljena supstanca našla kod njega. Činjenica je da možemo naslućivati kako je to van našeg sustava. Naši igrači su prošli puno doping kontrola. Evo, na zadnjoj utakmici protiv Bayerna igrači su bili negativni'', objasnio je Mamić.

Dodajmo i da je Ademi otputovao u Švicarsku gdje će doznati rezultate B nalaza. Bude li pozitivan, prijeti mu četverogodišnja suspenzija.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider