Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dominacija Rijeke

Kek euforičan, Brbić duboko razočaran: 'Tako beskrvno, bez ambicije...'

Rijeka je pregazila Hajduk s 3:0 na Kantridi u zaostaloj utakmici 20. kola Prve HNL, a Matjaž Kek je primao čestitke sa svih strana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Matjaž Kek još uvijek ne zna za poraz u sudarima s Hajdukom od kada je sjeo na klupu Rijeke, koja deset utakmica zaredom ne zna za poraz u jadranskom derbiju.

„Bili smo bolji i dominantniji i zasluženo smo pobijedili. Bio je korektan derbi na travnjaku, ali i tribinama. Bila je to utakmica u kojoj je Rijeka dominirala. Pobjeda je mogla biti i uvjerljivija. Čestike igračima, svaka im čast. Odigrali su pošteno i dosta kvalitetno. Imali smo dobru geometriju u igri. Dobili smo puno duela“, kazao je Kek nakon utakmice, a prenosi službena web stranica Rijeke.

„Bradarić i Radošević odigrali su dobru utakmicu. Dobro su ušli u utakmicu, bez nervoze i emocija, a to ne može svatko. Dominirali su sredinom terena. Veseli što je Andrej Prskalo zaoštrio konkurenciju na poziciji vratara. Možeš biti zadovoljan kada imaš takvog drugog vratara. Ivan Vargić već nekoliko dana ima problema s glavoboljom. Napravljene su pretrage, ali nije pronađen uzrok. Nije trenirao posljednjih nekoliko dana“, zaključio je slovenski stručnjak.

Trener Hajduka Hari Vukas korektno je čestitao domaćinu na pobjedi i dobroj igri.
„Bili su bolji, snažniji, puno kvalitetniji. Sjajno su otvorili utakmicu, mi smo smušeno reagirali, rani nas je pogodak presjekao. Nismo imali ni igru ni ideju, nismo bili opasni prema naprijed“, kazao je Vukas.

Predsjednik Hajduka Marin Brbić razočaran je igrom splitske momčadi.
„Odigrali smo očajno loše, beskrvno, bez ambicije“, kazao je Brbić ne želeći reći ni riječi o pregovorima koje je vodio s Edoardom Rejom uoči utakmice.

Još uvijek se ne zna hoće li Talijan prihvatiti ponudu i preuzeti klupu Hajduka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider