Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dinamo i Hajduk započeli pripreme

VIDEO Vučević o transferu Tina Svena Sušića u Inter

I dok je zimski prijelazni rok u punom zamahu, okupljaju se hrvatski prvoligaši nakon kratke zimske stanke…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Drugi dio Prve HNL počinje 6. siječnja. Hajduk će na pripreme u Rovinj, dok će Dinamo kombinirati Rovinj i Španjolsku. „Bijelima“ su se priključila dvojica 19-godišnjaka pristigla iz zagrebačkih niželigaša - Josip Juranović i Marko Pejić, a osim Tina Svena Sušića prodan je i Antonio Milić.

Evo što kaže Safet Sušić o transferu svojeg nećaka u Inter i optužbama o nepotizmu

U Dinamo je pak stigao Mario Musa iz Lokomotive, a Maksimir je napustio Luis Ibanez. Soudani, Brozović i Čop za sada ostaju u Dinamu.„Pokušat ćemo u svakom segmentu igre biti kvalitetniji, bolji,

da obrana bolje izgleda, da se standardizira, da vezni red bude kvalitetniji, da napravi sve ono što nisu radili tijekom sezone, zabijali su malo golova. Isto tako da napadači vrate samopouzdanje, da budu još efikasniji, nema tu sad nekog izmišljanja i čarobiranja“, poručio je trener Dinama Zoran Mamić.

Trener Hajduka Igor Tudor upozorava da su pripreme vrlo kratke.
„Stoga se treba pripremiti na pravi način, da bude pravi u drugom dijelu prvenstva, koje je kratko, traje samo tri mjeseca, tako da treba odmah na samom početku biti pravi“, kazao je Tudor.

Sportski direktor Hajduka Goran Vučević odgovorio je na pitanje prelazi Tino Sven Sušić na čuvenu Meazzu?

"Milanski Inter je ozbiljno zainteresiran za našeg igrača Tina Sušića, te su tom prigodom danas u Milanu održani i razgovori s predstavnicima ovog uglednog talijanskog kluba. Službene ponude još uvijek nema, a razgovori oko realizacije transfera će se nastaviti i tijekom idućih dana", kazao je nakon večeras završenog sastanka sportski direktor "bijelih".
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider