Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vrlo hrabro

Kao da ga već ne žele napuniti do vrha: Rođeni Katalonac provocira Barcu

Ne bi mu se htjeli naći u koži ove nedjelje na Camp Nouu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Paul Lopez vratar je koji je početkom godine stigao u fokus svjetskih medija zbog divljačkog starta na Leu Messiju. Taj početak godine bio je u znaku okršaja gradskih rivala u Kupu kralja. Prvo je Espanyol iznenađujuće iščupao bod omraženoj im Barceloni na njihovom terenu, no onda se daleko popularniji klub iz grada osvetio svega nekoliko dana kasnije.

U toj prvoj utakmici osmine finala Kupa Barcelona je razbila Espanyol s 4:1, a utakmicu su obilježile visoke tenzije zbog čega je Luis Suarez suspendiran na tri utakmice zbog divljanja u tunelu. Prije toga vidjeli smo nekoliko divljačkih startova gostiju nakon koji su ostalih bez dva igrača zbog isključenja.

Onaj koji se izvukao kazne bio je Pau Lopez. U 57. minuti trebao biti isključen nakon što je namjerno nagazio Lea Messija dok je ležao na podu. Nekoliko mjeseci kasnije kaže kako misli da on i igrači Barcelone nemaju nikakve neriješene račune.

''Bile su to visoke tenzije i ne mislim da bi se trebale ponoviti'', rekao je rođeni Katalonac iz Girone.

Pitali su ga koga bi htio vidjeti s peharom prvaka u rukama na kraju sezone, a ovaj je dogovorio:

''Ne znam tko će osvojiti naslov, ali ja bih htio da to bude neto iz Madrida'', ispalio je vratar Espanyola i dodatno zapalio atmosferu uoči nedjeljne utakmice na Camp Nouu.

Igrači Barcelone itekako imaju motiva napuniti mu mrežu, naročito Messi, nismo sigurno da je bio dobar potez dati im dodatnog motiva.
 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider