Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Velika je čast"

Hajdukov as blistao u debiju za Vatrene, kapetan ponosan: "Ispunio mi se san"

Trojica igrača Hajduka nastupila su za hrvatsku reprezentaciju u Los Angelesu, a dvojici je to bio prvi nastup.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nikola Vlašić je bio jedan od najboljih igrača hrvatske nogometne reprezentacije u pobjedi protiv Meksika u Los Angelesu.

Ofenzivac koji ima samo 19 godina izluđivao je obranu Meksika, a nakon dvoboja bio je vrlo sretan zbog trijumfa reprezentacije u njegovom prvom nastupu.

"Znali smo da je Meksiko odličan te smo se postavili čvrsto u obrani i čekali svoje šanse. Cijela momčad je odigrala vrhunski, a motiv više nam je bio što su nam meksički navijači zviždali. Gotovo svi u Hrvatskoj su sumnjali u nas, ali pokazali smo da možemo", prenosi Vlašićeve izjave službena stranica HNS-a.

Ključ pobjede Nikola vidi u zajedništvu.

"Svi su bili jedan za drugoga, u tome je najveća tajna. Imamo igrače iz hrvatske lige, igrače iz inozemstva, ali samo zajedništvo nas je dovelo do pobjede. Ja osobno želim nastaviti s dobrim igrama u klubu i onda ću s pravom očekivati sljedeći poziv. Svi mi sanjamo poziv u reprezentaciju, pogotovo za ovakve utakmice pred 60.000 navijača."

Nižić: Moj san je ispunjen

Vrlo dobar posao u obrani u tandemu s Jakovom Filipovićem iz Intera odradio je Hajdukov kapetan Zoran Nižić.

"Ispraćeni smo s velikom skepsom kao najgora reprezentacija u povijesti Hrvatske, ali odigrali smo pravu utakmicu. S obzirom da smo zajedno bili samo tri dana, odigrali smo korektno i u napadu i u obrani. Sve što smo mi propustili pohvatao je Lovre Kalinić", izjavio je Nižić i zaključio:

"Velika je čast i ponos igrati za sveti dres naše rerpezentacije, to je san svakog igrača koji se počne baviti nogometom i moj je san ispunjen."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider