Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Junak 'svraka'

VIDEO Wijnaldum ponovio Neymara: Golijada na St. James Parku!

U susretu devetog kola engleskog nogometnog prvenstva Newcastle United je deklasirao Norwich City 6-2 upisavši prvu pobjedu ove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Junak utakmice bio je nizozemski veznjak Georginio Wijnaldum koji je zabio četiri gola, prva dva i posljednja dva za 'Svrake'. Wijnaldum je otvorio golijadu na St. James Parku u 14. minuti, a šest minuta kasnije izjednačio je Dieumerci Mbokani. Wijnaldum drugim golom u 26. minuti, te Ayoze Perez u 33. minuti povisili su na 3-1, da bi u 34. minuti smanjio Nathan Redmond. Sjajnu predstavu Newcastle je nastavio u nastavku susreta postigavši još tri gola, a strijelci su bili Aleksandar Mitrović (64), te još dva puta Wijnaldum (66, 85).

Newcastle je u 90 minuta na svom travnjaku zabio šest golova, koliko ih je postigao ukupno u prvih osam kola. Ovom pobjedom Newcastle United je pobjegao sa začelja na 18. mjesto sa šest bodova. Iza njega ostali su Aston Villa sa četiri i Sunderland s tri boda. Norwich je pao za jedno mjesto i sada je na 16. mjestu s devet bodova. Na vrhu ljestvice je Manchester City (21) ispred Arsenala (19), Manchester Uniteda (19) i West Hama (17) našeg Slavena Bilića.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider