Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nisu ga zaboravili?

VIDEO Vatreni na večeri zapjevali i Hajduku: 'Slavimo svi k'o jedno'

Nakon pobjede i slavljeničke večere na Malti zapjevalo se i Hajduku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navijači Hajduka ljutiti su na neke svoje biše igrače. Zamjeraju im kako nisu javno, osim Danijela Subašića, progovorili o događanjima u domaćem nogometu i odnosu HNS-a prema Dalmaciji, posebice Hajduku.

Darijo Srna nedavno je pozvao dvojicu pripadnika Torcide na razgovor u hotel reprezentacije, a njihov zahtjev ga je iznenadio. Oni više ne traže da javno stane u obranu bivšeg kluba jer za to je, tvrde, sad prekasno. Zadovoljio bi ih samo radikalan potez, kao što je bojkot reprezentacije. No, kapetan je to odbio.

Svjesni su neki reprezentativci kako nije 'sve kako treba' u hrvatskom nogometu, ali mišljenja su očito kako oni nisu ti koji bi trebali dići glas. Navijači se ne slažu, jer svaka im je pomoć potrebna. Da igrači bojkotiraju reprezentaciju zbog aktualnog vodstva možda je previše očekivati, ali ne čudi nezadovoljstvo navijača zbog šutnje. Ipak bi se, smatraju, neki igrači trebali sjetiti svog kluba

Ivan Perišić se osjetio prozvanim pa je nakon pobjede protiv Bugarske poručio kako ne igra za reprezentaciju zbog nikoga drugog nego sebe, obitelji i Hrvatske. S Malte je putem društvenih mreža pak u javnost poslao kratki filmić nakon večere. On i Nikola Kalinić zapjevali su 'Dalmatinac sam…', pridružio se s drugog kraja stola i kapetan Srna, pomogli su korektno zagrebački dečki i veliki dinamovci Badelj i Kramarić.

''Hajduk, Dinamo, Osijek, Rijeka .. Dalmatinac, Slavonac, Zagorac .. večeras uživajmo i slavimo svi k'o jedno!'', poručio je Perišić.

 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider