Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'poštovanje za Ikera'

VIDEO: Trenutak kad je sve završilo, ali ne samo na ovoj utakmici

Iker Casillas sinoć je na Santiago Bernabeuu odigrao možda posljednju veliku utakmicu na vratima Reala.

Igrala se sudačka nadoknada, a Real je ganjao taj jedan gol koji bi ga ponovo spasio i odveo u produžetke. Ali prošlogodišnje finale protiv Atletica nije se dogodilo. Legendarni Iker Casillas u nekoliko je navrata izlazio visoko kako bi njegova momčad što prije stigla blizu gola Juventusa, ali je ta nada praktički umrla kada je krivo izveo ubacivanje iz auta.

Ancelottijeva zadnja utakmica: Može li Zidane biti Realov Guardiola?

VIDEO: Pogledajte slavlje u svlačionici Juventusa!

Juventus je dobio loptu i sačuvao je tu zadnju minutu u svom posjedu. Posljednju je šansu 'ukrao' Iker. Neki će reći da je mogao bolje reagirati kod gola Morate, ali je odlično iščupao nekoliko pokušaja gostiju, posebno onaj udarac Marchisija koji je mogao sve riješiti.

Uoči utakmice mediji su se raspisali kako Real završava transfer Davida de Gee, a sada će se te glasine dodatno rasplamsati. U prvoj momčadi Reala Casillas je već 16 godina, a u klubu je praktički cijeli život. Sad bi trebao otići, dio mu navijača zviždi, ali poznavajući njegovu ljubav prema klubu vjerojatno bi pristao i biti rezerva, kao pod Mourinhom zadnje sezone.

Unatoč zvižducima, bio je uočljiv jedan transparent sinoć – 'Poštovanje za Ikera'. Oni koji mu zvižde očito nemaju respekta za legende…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider