Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Nogomet
Hull i Leicester na dnu

VIDEO Stala serija Uniteda, Kranjčar igrao u mega preokretu!

U 17. kolu nogometnog prvenstva Engleske Aston Villa je u subotu prekinula niz Manchester Uniteda od šest uzastopnih pobjeda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aston Villa je povela golom Christiana Bentekea u 18. minuti, a konačnih 1:1 postavio je Radamel Falcao u 53. Treba reći i da su domaćini od 65. minute imali igrača manje, jer je crveni karton dobio Gabriel Agbonlahor.

Hull City je kod kuće izgubio od Swanseaja 0:1, a strijelac je bio Ki Sung-Yueng (14). Hrvatski napadač Nikica Jelavić igrao je do 81. minute za Hull, te je u četiri navrata zaprijetio protivniku. U 4. minuti je njegov udarac promašio vrata, a najbolju priliku imao je 54., kada je dobro pucao glavom, ali je vratar Fabianski uspio sačuvati mrežu gostiju. Još je dva puta pucao sa vrha 16-erca, u 59. i 78. minuti, ali bez učinka.

West Bromwich Albion je vodio 2:0 nakon 20 minuta, ali Charlie Austin je hat-trickom donio važnu pobjedu QPR-u 3:2 u borbi za pomak od zone ispadanja. Pobjednički gol Austin je zabio u 86. minuti. Niko Kranjčar ušao je u igru u 80. minuti.

Nakon četiri poraza zaredom, Southampton je na svom stadionu svladao Everton 3:0, dok je West Ham pobijedio Leicester 2:0. Pogotke za Čekićare zabili su Andy Carroll (24) i Stewart Downing (56). West Ham, koji je u posljednjih 11 kola samo jednom poražen, i dalje drži visoko četvrto mjesto.

U nedjelju je na rasporedu derbi kola Liverpool - Arsenal, te veliki susjedski derbi između Newcastlea i Sunderlanda.

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider