Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Prekrasan osjećaj'

VIDEO Srnu oduševio poljudski travnjak: Da sam ja imao ovakav...

Hrvatska nogometna reprezentacija bez obzira na izostanak stožernih igrača, Luke Modrića i Vedrana Ćorluke, s puno optimizma čeka Italiju. Kapetan Darijo Srna oduševljen je stanjem poljudskog travnjaka, a iza Danijela Subašića je najbolja sezona karijere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rijetko je koji hrvatski vratar briljirao kao Danijel Subašić ove sezone u Ligi Prvaka. On i Domagoj Vida biti će u srcu obrane protiv Azzurra.

Talijani za razliku od prvog dvoboja na San Siru u momčadi imaju dva mozga momčadi - Pirla i Verrattija u sredini terena. Verratti bi mogao biti upitan zbog ozljede lista, a Conteu, kao i Kovaču, nedostaje vođa obrane (Giorgio Chiellini), dok se naknadno ozlijedio i Barzagli.

"Italija je jaka reprezentacija, oni su najjači kada ne očekuješ ništa od njih. Moramo biti oprezni i koncentrirani svih 90 minuta", upozorava Danijel Pranjić.

Modrićevu ulogu preuzet će vjerojatno čovjek koji zna kako protiv Talijana, Mateo Kovačić.

"Treba ići korak, po korak. Treba dobiti ovu utakmicu. Polako ali sigurno doći ćemo na Europsko", uvjeren je Kovačić.

Najnasmješeniji u reprezentaciji ovih dana je nekako kapetan Srna: "Puno zaista emocija, prekrasan osjećaj, poseban osjećaj je istrčati na Poljud pa makar on bio i prazan", kaže Darijo Srna kojeg je jedan detalj posebno oduševio.

"Da sam ja imao ovakav travnjak haha možda bi bio bolji tehničar, ovako sam trkač."

Samoprozvani trkač koji je protiv Azzurra na San Siru odlično zatvorio svoju stranu, jedan od najcjenjenijih u našoj vrsti nakon petka navečer mogao bi vizirati kartu za svoje peto veliko natjecanje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider