Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rakitić sjajan u debiju

VIDEO Spektakl na Camp Nou: Barca predstavila novu momčad i razbila Leon!

Barcelona na Camp Nou pred 99.786 gledatelja predstavila svoju novu momčad uoči nove sezone. Po prvi put na okupu su bile najveće zvijezde, a protivnik im je bio meksički Leon...

Uoči susreta navijačima su predstavljeni Luis Suarez, Claudio Bravo, Thomas Vermaelen, Jeremy Mathieu, Rafinha i naš Ivan Rakitić. Očekivano, najveće ovacije dobio je urugvajski napadač Suarez koji zbog suspenzije do sredine listopada nema pravo nastupa u službenim utakmicama.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić dirigirao je igrom katalonskog kluba, a igrao je u paru s Busquetsom i Iniestom. Suarez je dvoboj započeo na klupi, no dobio je priliku u zadnjih 15 minuta.

Barcelona je rutinski odradila posao protiv meksičkog sastava, a glavna vijest je povratak Brazilca Neymara koji se nakon šest tjedana posve oporavio od teške ozljede leđa. Neymar je u povratničkom nastupu zabio dva gola (11, 43), a strijelci su bili i Messi (3), Munir (53, 77) i Sandro Ramirez (88).

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić bio je u početnom sastavu i već u petoj minuti je opasno zaprijetio meksičkim vratima. Rakitić se istaknuo s još nekoliko odličnih poteza, a sudjelovao je u akciji za četvrti pogodak. 'Raketa' je zamijenjen u 65. minuti. (Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider