Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ronaldo bez pogotka

VIDEO Real razbio Betis za prvu pobjedu, fenomenalni golovi Jamesa!

Nogometaši Real Madrida deklasirali su Real Betis 5-0 u susretu drugog kola Primere, a za 'Kraljevski klub' su nastupili hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Po dva gola zabili su Velšanin Gareth Bale (2, 89) i Kolumbijac James Rodriguez (39, 50), a jednog Francuz Karim Benzema (47). Posebno lijepi bili su golovi mladog Kolumbijca koji je prvi pogodak zabio iz slobodnog udarca, a drugi 'škaricama'. Zanimljivo, Real je zabio pet golova, a među strijelcima nije bio Cristiano Ronaldo. Portugalac nije zabio niti u prvom kolu kada je Real odigrao tek 0-0 protiv Sportinga iz Gijona.

Modrić je započeo utakmicu u Realovom sastavu, a u 75. minuti ga je zamijenio Mateo Kovačić.

U ranije odigranom susretu Barcelona je teškom mukom pobijedila Malagu 1-0 ostvarivši i drugu pobjedu ove sezone. Ono što nije uspjelo spomenutim napadačima, napravio je belgijski srednji branič Thomas Vermaelen u 73. minuti. Luis Suarez ubacio je s lijeve strane, Kameni odbio loptu u sredinu kaznenog prostora, gdje je spreman čekao Vermaelen i snažnim poluvolejem poslao loptu u nebranjenu mrežu. Bio je to pogodak vrijedan tri boda u utakmici u kojoj su Barcelonini igrači uputili ukupno 22 udarca, a 13 u okvir Malaginih vrata, dok su gosti zapucali samo četiri puta, od toga je jednu loptu morao zaustaviti Bracelonin vratar Claudio Bravo.

Na ljestvici vode Barcelona i Celta sa po šest bodova, dok Real Madrid i Villarreal imaju po četiri boda.

 

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider