Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Ronaldo suzdržan

VIDEO Real bez Modrića pomeo Inter: Spektakularan gol Jamesa!

Nogometaši madridskog Reala pobijedili su milanski Inter 3-0 (1-0) u priprmenoj utakmici odigranoj u ponedjeljak u kineskom Guangzhouu, u sklopu International Champions Cupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Reala Rafa Benitez na ovoj utakmici nije koristio Luku Modrića, dok je Roberto Mancini u početnu postavu uvrstio hrvatske reprezentativce Marcela Brozovića i Matea Kovačića.

Nova astronomska ponuda za Ronalda: Čak i 'kraljevima' zvoni u glavi

Brozović je imao nešto ofenzivniju ulogu i bio začetnik brojnih akcija iz kojih je Inter mogao zaprijetiti Keyloru Navasu, koji je branio Realova vrata u prvih 45 minuta. No, napadači Intera pokazali su iznimnu neučinkovitost u ovom dvoboju. Brozovića je u 52. minuti zamijenio Gnoukouri, a umjesto Kovačića je u 82. minuti ušao D'Ambrosio.

Inter je težeg poraza spasio slovenski reprezentativni vratar Samir Handanović koji je kod sva tri pogotka Madriđana bio nemoćan. U 29. minuti Real je u vodstvo doveo Jese na asistenciju Marcela. U 56. minuti Raphael Varane odlično je reagirao na ubačaj Vazqueza za 2-0, a konačnih 3-0 postavio je Kolumbijac James Rodriguez sjajno izvedenim slobodnim udarcem s 30-ak metara u 88. minuti.

Interu je ovo drugi poraz na kineskoj turneji, nakon što su u subotu poraženi od Milana 0-1. Real je, nakon remija 0-0 i poraza na jedanaesterce od Rome u Melbourneu, ostvario i drugu uvjerljivu pobjedu u sklopu Internacional Champions Cupa. Manchester City su svladali u Melbourneu s 4-1, a Interu su mogli zabiti i više od tri pogotka da Handanović nije bio tako raspoložen.

Real će za tri dana odigrati posljednju utakmicu u Kini, kad će se Benitezovoj momčadi u Šangaju suprotstaviti Milan.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider