Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Francuska 'tiki-taka'

VIDEO PSG slavio protiv ManUtd-a: Spektakularna akcija Ibre i društva

Francuski prvak PSG je u srijedu pred 61.351 gledatelja na Soldier Fieldu u Chicagu sa 2-0 pobijedio Manchester United što mu je dobar uvod u novu sezonu koja u Francuskoj počinje idući tjedan.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PSG je pokazao zašto spada među najbolje momčadi Europe. Ovom pobjedom igrači trenera Laurenta Blanca su osvojili američki dio International Champions Cupa završivši američku turneju bez poraza i s ukupno 10 bodova. Isti broj bodova imaju i New York Red Bullsi, ali je naslov pripao PSG-u zbog bolje gol razlike.

Francuskog prvaka u vodstvo je doveo Blaise Matuidi u 25. minuti, dok drugi pogodak opravdava sav novac uložen u klub. Bude li PSG težio takvoj igri, onda će to biti sasvim druga priča.

Zlatan Ibrahimović bio je uključen u 'tiki-taka' akciju koja je razmontirala obranu ManUtd-a i ispostavilo se postavila konačni rezultat.

ManUtd-u ovaj rezultat možda nije loše došao. Početak prvenstva je vrlo blizu, a 'crveni vragovi' su odigrali nekoliko dobrih utakmica pa poraz od PSG-a u ovim trenucima samo može ostaviti momčad s dvije noge na zemlji.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider