Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bravo Mario!

VIDEO Prvijenac Pašalića u pobjedi Elchea

U 31. kolu španjolskog nogometnog prvenstva u nedjelju je Elche u gostima pobijedio posljednjeplasiranu Cordobu sa 2-0, a hrvatski veznjak Mario Pašalić bio je strijelac za Elche...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Enzo Roco je u 41. minuti doveo u vodstvo Elche, a u 68. je glavom pogodio Pašalić, i to nakon kornera. Pašaliću je to prvi gol u prvenstvu ove sezone, ali imao je još prilika da se upiše u strijelce. U 32. minuti pucao je nakon solo prodora, ali lopta je prohujala pored vratiju, a u 45. je njegov udarac zaustavio vratar Cordobe.

U subotu je Barcelona u gostima kod Seville odigrala 2-2. Ivan Rakitić, koji je odigrao cijeli susret za Barcu, uputio je dva udarca po golu svog bivšeg kluba, ali bez rezultata.

Luka Modrić igrao je do 61. minute za Real Madrid koji je u subotu na svom Santiago Bernabeu rutinski svladao Eibar sa 3-0, čime je smanjio zaostatak za vodećom Barcelonom na dva boda, dok je Malaga na domaćem terenu remizirala protiv Atletico Madrida, bilo je 2-2, a u sastavu Atletica nije bilo ozlijeđenog Marija Mandžukića.

 

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider