Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izbjegli sramotu

VIDEO Preokret Uniteda u zadnjih 25 minuta: Slijedi veliki obračun!

Manchester United posljednji je četvrtfinalist ovogodišnjeg izdanja najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu, engleskog FA Kupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 5. kola United je u ponedjeljak kao gost preokretom na Deepdaleu svladao trećeligaša Preston North End sa 3:1 (0:0).

Domaći su poveli na početku drugog poluvremena preko Scotta Lairda (48), ali su Ander Herrera (65) i Marouane Fellaini (72) spriječili senzaciju. Konačni rezultat postavio je Wayne Rooney (88-11m) iz neopravdano dosuđenog kaznenog udarca. Prethodno je glavni sudac Phil Dowd nasjeo na Rooneyev pad u kaznenom prostoru iako ga domaći vratar Thorsten Stuckmann nije dotaknuo.

Manchester United će u četvrtfinalu igrati protiv Arsenala na svom Old Traffordu, a to će ujedno biti i najatraktivniji par te faze natjecanja.

Jedini preostali dvoboj prvoligaša bit će gradski obračun klubova iz Birminghama Aston Ville i West Bromwich Albiona, dok će Liverpool ugostiti drugoligaša Blackburn Rovers, a posljednji par čine trećeligaš Bradford City i drugoligaš Reading.

Četvrtfinalni dvoboji FA Kupa igrat će se 7. i 8. ožujka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider