Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Presudio im Zaza

VIDEO Preokret na San Siru: Neugodan poraz Milana!

Nogometaši Sassuola napravili su najveće iznenađenje 17. kola talijanskog prvenstva svladavši kao gosti Milan sa 2:1 (1:1).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Milan je poveo golom Polija (9), ali Sansone (28) je uspio poravnati još u prvom poluvremenu, da bi pobjednički gol za Sassuolo postigao Zaza (67).

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko nije konkurirao za nastup u momčadi Sassuola koja je s ova tri boda skočila na 10. mjesto sa 23 boda, samo dva manje od sedmog Milana.

Niti drugi hrvatski reprezentativac Milan Badelj nije u utorak nastupio u Serie A, a njegova je Fiorentina izgubila na gostovanju kod posljednje Parme sa 0:1. Jedini strijelac bio je Costa (11). Fiorentina je tako ostala na 24 boda i sada je deveta na ljestvici, dok je Parma stigla do učinka od devet bodova, te je dostigla pretposljednju Cesenu koja će od 18 sati ugostiti Napoli.

Ivan Martić odigrao je čitav susret za Veronu koja je na gostovanju kod Empolija odigrala 0:0. S ovim bodom Verona i Empoli su stigli do učinka od 18 bodova, koliko ima i Torino, te se te momčadi nalaze na diobi 13. mjesta.

 

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider