Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''bio je bolji od davida'

VIDEO Poseban trenutak za obitelj Beckham: Sin zamijenio tatu pred punim Old Traffordom

Na rasprodanom Old Traffordu odigrana je prijateljska utakmica humanitarnog karaktera između kombinirane reprezentacije Velike Britanije i Irske te Ostatka svijeta...

Utakmicu pod nazivom 'UNICEF-ova utakmica za djecu' organizirale su bivše zvijezde Manchester Uniteda na čelu s Davidom Beckhamom. Bivši kapetan Engleske predvodio je svoju momčad do 3:1 trijumfa, no najposebniji trenutak na utakmici doživio je u 76. minuti.

Tada je trener, njegov bivši šef Sir Alex Ferguson, odlučio povući Beckhama iz igre i na travnjak poslati njegovog 16-godišnjeg sina Brooklyna.

"Poseban je bio osjećaj. Posljednji put kada sam igrao ovdje osvojio sam Premierligu s Manchester Unitedom i na ramenima nosio Brooklyna koji je tada imao 18 mjeseci. Ponosan sam što me zamijenio na travnjaku. Jako mi je drago da je Ferguson odlučio povući ovakav potez", rekao je Beckham nakon susreta.

Njegov bivši suigrač iz Manchester Uniteda Phil Neville ovako je prokomentirao Brooklynov nastup.

"Mislim da je odigrao bolje od tate".

Na Old Traffordu se, unatoč jakoj kiši, okupilo 75 tisuća ljudi koji su ovacijama pozdravili izlazak tate Beckhama, a potom i ulazak njegovog sina Brooklyna. U samoj završnici dvoboja David se vratio na travnjak i odigrao nekoliko dodavanja sa svojim sinom.

Recimo da su u utakmici sudjelovali i velikani poput Paula Scholesa, Clarencea Seedorfa, Luisa Figa, Ronaldinha, Cafua...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider