Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dok Maksimir zjapi prazan...

VIDEO Ovako je nekad bilo: Pogledajte rapsodiju navijača Dinama u Draženovom domu!

''Ovo je Dinamo'', orilo se sinoć u Draženovom domu gdje je oko pet tisuća navijača podsjetilo na najljepše dane navijačke atmosfere na Maksimiru.

U košarkaškom centru Dražen Petrović MNK Dinamo odigrao je posljednju utakmicu jesenskog dijela 2. HMNL Zapad.

Kluba Dinamovih navijača Futsal Dinamo 5:0 pobjedom završio je jesenski dio sezone i tako potvrdio naslov na polovici sezone. Stradao je Patriot, a utakmica se po prvi puta igrala u Draženovom domu nakon afere s iznenadnim otkazivanjem termina u Domu sportova.

''Ponosni smo na sve ovo, na ovaj projekt i što se sve događa bez ijednog incidenta. Tako je bilo cijelu sezonu. Što reći na ovo, neka se samo tako nastavi i što duže održi'', rekao je danas malonogometaš, a nekad nogometaš Dinama Tomo Šokota.

''Vidite što se događa, koliko je ljudi došlo. Ovo je otpor jednom čovjeku koji brani da se dolazi na stadion. Obitelji dolaze na ovaj dogašaj, na Maksimiru nema nikoga. Evo tu su i djeca, na parket nije pala ni kovanica. Bilo nam je odlično, zabavili smo se i sretni idemo doma. Borimo se da tako opet bude na Maksimiru, bila je sad pjesma 'do posljednjeg čovjeka', hvala Bogu vidite da nas ima'', rekao je jedan od navijača koji su u Draženovom domu bili s djecom.

U Ciboni se skupilo pet tisuća navijača, više nego na velikoj većini utakmica njihovog voljenog kluba na Maksimiru. Zato je u Ciboni bilo 'za naježiti se'. Kako je to izgledalo pogledajte u videu…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider