Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U stilu Cruyffa

VIDEO Pogledajte 'luđaka' Neura što izvodi u zadnjim minutama

Nijemac Manuel Neuer (29) najbolji je vratar svijeta. No njegove nogometne vještine daleko su veće od toga da se dobro snalazi samo između vratnica...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Minule subote Bayern je na svojoj Allianz Areni slavio protiv Herthe s minimalnih 1:0, a igrač susreta definitivno je bio njemački reprezentativac.

Osim što je nevjerojatnim refleksom obranio sjajan udarac Nice Schulza u jedan na jedan obračunu, Neuer je svega nekoliko minuta prije kraja jako riskirao. Nijemac je dobio povratnu loptu od Boatenga, a na njega je punom brzinom krenuo Sandro Wagner. Umjesto da ju odmah izbije, Neuer je u stilu Johana Cruyffa lažnjakom izbacio suparničkog igrača i mirno poslao loptu prema naprijed.

No ni to nije sve. U jednom je trenutku izašao sa svojih vratiju i otrčao skroz do aut-linije da bi izveo ubacivanje sa strane!

Neuer je još jednom potvrdio da je najbolji i najkompletniji vratar svijeta u ovome trenutku i jedan od najboljih ikada. Rijetkost je da golman tako dobro barata loptom u nogama, te da istovremeno tako dobro čita igru i brani suparničke udarce.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider