Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Chelseajevi igrači bez reakcije

VIDEO Pogledajte bolje: Barnes nije imao namjeru ni taknuti Matića

Menadžer Chelseaja Jose Mourinho uistinu si je dao truda da ocrni Ashleyja Barnesa i suce utakmice između njegove momčadi i Burnleyja, koja je završila podjelom bodova (1:1)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrač Burnleyja Barnes nespretno je startao na nogu Nemanje Matića, koji je nakon toga preburno reagirao i zaradio crveni karton. Mourinho je nakon utakmice i dan nakon iste pogrdno govorio o Barnesu i sucima, pa je i daleko manje poznati i medijski zastupljeni menadžer Burnleyja, Sean Dyche, putem klupske stranice nastojao objasniti neke detalje s utakmice za koje Mourinho tvrdi da su Chelseaju oduzeli bodove.

Portugalac je tvrdio da je Barnes zaslužio crveni karton za start na Matića, međutim, usporena snimka pokazuje drugačije.

Naime, Barnes je trenutak prije nego je sjeo na Matićevu potkoljenicu dodao loptu, a srbijanski reprezentativac mu je podletio pod nogu. Igrač Burnleyja izgubio je pritom ravnotežu i pao Matiću nespretno na nogu. U širokom kadru se to jako dobro vidi, a bitno je i da se pogleda snimka prije nego li je Matić došao blizu Barnesa.

Još zanimljivije u cijeloj toj priči, na što ukazuje menadžer Dyche, su reakcije Matićevih suigrača, Mourinha i 15 tisuća domaćih navijača iza njegovih leđa.

"Teško mi je povjerovati da nitko nije imao reakciju u tom trenutku kada se to dogodilo. Na usporenoj snimci start izgleda ružno. to priznajem. Ali, John Terry, pravi ratnik, Zouma i Ivanović, Jose Mourinho i 15 tisuća navijača nije reagiralo u tom trenutku kada se to dogodilo! Samo je Matić reagirao, nitko drugi", rekao je Dyche i ima pravo.

Menadžer Burnleyja pošteno je priznao da je Chelseaju trebao biti dosuđen jedan jedanaesterac, ali je čvrsto stao u obranu svojeg igrača, za kojeg je Mourinho rekao: "Ako ga uopće mogu nazvati igračem".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider