Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
besmislica do besmislice

VIDEO Pogledajte bizarni pobjednički govor neuništivnog Blattera

Švicarac Sepp Blatter osvojio je i peti mandat na čelu krovne nogometne organizacije FIFA-e, nakon što se jordanski princ Ali Bin al-Hussein povukao iz utrke za mjesto predsjednika između dva glasanja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gotovo svi su zazivali da se dogodi promjena i da se izmijeni vrhuška FIFA-e nakon svih skandala i afera koji ju potresaju proteklih godina. Međutim, 133 glasa (od 209) za neuništivnog Blattera u prvom krugu glasovanja natjerali su princa Alija da se povuče iz utrke prije nego li je i započeo drugi krug.

Blatter je bio vidno uzbuđen zbog osvajanja petog mandata na čelu FIFA-e, a potom je održao smiješni pobjednički govor. Najprije se zahvalio i čestitao princu Aliju koji mu je bio dobra konkurencija, a potom se zahvalio i svima onima koji su glasove dali njemu. Što je govor išao dalje, to su sve više njegove riječi bile besmislene:

"Dok sam čekao rezultate razmišljao sam. Bila je to meditacija. Ja sam vjernik, Bog, Alah ili tko god, duh glasovanja, će nam pomoći da vratimo FIFA-u tamo gdje joj je mjesto".

"Sviđate mi se. Volim svoj posao. Nisam savršen, ali nitko nije. Hvala vam na podršci i povjerenju. Idemo zajedno naprijed: Idemo FIFA, idemo FIFA! Hvala, hvala, hvala", rekao je između ostalog 79-godišnji Blatter.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider