Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Čeka se odgovor

VIDEO Pique opet slavio naslađujući se s Realom: Ne može si pomoći

Barcin stoper Gerard Pique ne može si pomoći kada su u pitanju slavlja trofeja…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sjećamo se samo koliko se bure na relaciji Madrid – Barcelona podiglo kada je ponos Katalonije slavio trostruki naslov prije nešto više od dva mjeseca. Tada se Gerard Pique nije mogao suzdržati a da ne okrzne omraženog mu rivala.

U svojem je zahvaljivanju na kraju spomenuo i Kevina Roldana, popularnog pjevača koji je pjevao na onom spornom rođendanu Cristiana Ronalda. Upravo je u to vrijeme krenuo strmoviti pad Reala i uzlet Barce, a mnogi zbog toga taj događaj ocjenjuju kao prekretnicu sezone.

Mnogi su se tada obrušili na Piquea, a što će tek biti sada. Naime, poznato je kako pojedini španjolski mediji obožavaju 'vaditi' u eter riječi nogometaša izgovorene na terenu pa je tako Pique uhvaćen kako poziva suigrače na počasni krug.

''Idemo to momci proslaviti. J…. ove u Madridu, neka vide kako trčimo krug'', navodne su riječi Piquea.

Očito se čovjek ne može suzdržati u svojoj mržnji prema madridskom klubu, a pitanje je samo kako će reagirati suigrači iz reprezentacije kojima je Real blizak srcu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider