Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izgubio živce

VIDEO Pamić ljutit kao nikad: 'Nećete u Zagreb do Božića!'

Nakon remija Istre 1961 i Zadra žustro je bilo na press konferenciji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon novog preokreta protiv Lokomotive, koji su već opjevani čak i diljem Europe, nogometaši Istre 1961 izgubili su tri boda četiri minute prije kraja susreta kada je za goste zabio Jurica Buljat. Nakon utakmice trener Istre Igor Pamić poludio je na svoje nogometaše.

''Ako ne znam voditi svoju momčad, na redu su moji pretpostavljeni. Bez obzira što će se netko ovdje naljutiti, zapamtite jednu stvar – škart će uvijek biti škart!''

Pamić se jako naljutio te svojim igračima poručio:

''Igrali smo k'o gluhe svinje. Čestitam Zadru, a mojim igračima poručujem ovako: trebali ste imati tri dana slobodno, a sada ćete imati tri treninga na dan. Jer ja kad prije utakmice čujem njih da govore „jooj, samo da završi utakmica i da krenemo za Zagreb“... Ne, ne, ne... Oprostite, moram biti kulturan.''

„Oni neće za Zagreb do Božića, a pitanje je hoće li ići i tada. Mi ne možemo spojiti tri dodavanja, primamo golove od jedne jako skromne momčadi. U 13 godina trenerske karijere nikad nisam bio ovako ljut. Nikad nećete shvatiti što mi sada prolazi kroz glavu... Gdje je tu ona iskra? Ne mogu samo ja živjeti za ovaj klub, ne mogu. Ja ću umrijeti za Istru, kažem vam sada, kunem vam se na svoje sinove. Obećao sam da nećemo ispasti, ali umoran sam'', nastavio je Pamić monolog.

„Ne možeš razmišljati cijeli tjedan samo da prođe utakmica, jer sam im obećao tri slobodna dana. Tako oni žive, ali neće ići u Zagreb još dugo vremena. Obećao sam i tako ću i napraviti. Možda sam sam protiv svih, možda imate pravo, ja vas sve volim i jako respektiram, ali ja ovako više ne mogu. Ljut sam i na klub, i na igrače. Liga 10 nije zajebancija, nije cirkus'', zaključio je trener Puljana.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider