Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Katalonska rapsodija

VIDEO Osmica Barce, pogodak Rakitića, gospodska gesta velikog Messija

Nogometaši Barcelone su nakon 6:0 pobjede protiv Getafea na još furiozniji način razmontirali posljednjeplasiranu momčad Primere - Cordobu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je u sklopu 35. kola španjolskog prvenstva slavila na gostovanju kod Cordobe sa 8:0, a pogodak i asistenciju u tom susretu upisao je Ivan Rakitić. Barca je čak 42 minute lomila otpor domaćina, a slomio ga je upravo Rakitić nakon sjajne asistencije Lionela Messija. Argentinac je prebacio domaću obranu, nakon čega je Rakitić zakucao loptu pod gredu.

U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena na 2:0 povisio je Luis Suarez nakon asistencije Andresa Inieste. U manje od 10 minuta igre u nastavku već je bilo 4:0. Dani Alves je bio asistent, a pogotke su redom postizali Messi i Suarez.

Domaćin je 12 minuta bio zadovoljan, jer nije primio gol, a onda su uslijedile 23 minute 'noćne more'. Najprije je u 65. Gerard Pique povisio na 5:0 nakon asistencije Ivana Rakitića. Messi je 15 minuta kasnije zabio za 6:0 nakon asistencije Luisa Suareza, da bi 5 minuta kasnije Argentinac pokazao koliko je velika osoba.

Brazilac Neymar ostao je jedini od velike trojke u napadu Barcelone koji nije uspio postići pogodak na utakmici kada je sudac pokazao na bijelu točku. Loptu je uzeo Messi koji inače izvodi jedanesterce i koji je u utrci s Cristianom Ronaldom za najboljeg strijelca lige i predao je u ruke Neymara. Brazilac je bio nepogrešiv s bijele točke.

Samo tri minute kasnije svoj prvi hat trick u dresu Barcelone upisao je Suarez za konačnih 8:0.

Real Madrid od 20 sati navečer gostuje kod Seville i mora slaviti da bi ostao na samo 2 boda zaostatka za Barcelonom.

Primera, 35. kolo, rezultati:

Cordoba - Barcelona 0:8

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider