Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Muke po Inzaghija

VIDEO Olympiacos razbio Milan, navijač uklizao El Shaarawyju pa opalio 'selfie'

Grčki nogometni klub Olympiacos razbio je Milan s 3-0 u prijateljskoj utakmici igranoj u Torontu, koju je obilježio manji 'incident' na kraju susreta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvoj utakmici skupine B International Champions Cupa koji se igra od 24. srpnja do 4. kolovoza na travnjacima po SAD-u i Kanadi, Olympiacos je svladao Milan 3-0.

Ova je utakmica bila i trenerski debi legendarnog Milanova napadača Filippa Inzaghija koji je nedavno zasjeo na klupu 'rossonera'. Talijanska je momčad nastupila bez Balotellija i Meneza što se, očito, pokazalo velikim hendikepom kojeg su pogocima potvrdili Alejandro Dominguez (16. minuta), Dimitrios Diamantakos (49.) i Andreas Bouchalakis (78.)

U prvoj minuti sudačke nadoknade na travnjak je utrčao jedan od navijača i krenuo prema centru igrališta. Travnjak je očito bio vlažan, pa se neoprezni navijač poskliznuo i nehotice 'pokosio' Stephana El Shaarawyja, koji se ipak nekako održao na nogama.

Čim se pridigao, navijač je zagrlio talijanskog nogometaša, uzeo mobitel u ruke i kliknuo jedan 'selfie', prije nego li su ga okružili zaštitari. Navijač se bespogovorno predao u njihove ruke i krenuo prema izlazu. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider